Tarımsal üretimde verim ve kaliteyi arttırarak toprak, bitki ve su kaynaklarını korumak amacıyla,
tarım sektöründe üretimde bulunanların eğitilmelerine yönelik olarak Antalya İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından konusunda
uzman akademisyenler ve araştırmacıların katkılarıyla dijital tarımsal eğitim dokümanları hazırlanmıştır.
Buna göre; Çilek E-Çalıştayı, Antalya'nın Yenilebilir İçilebilir Otları, Muzun Dünü, Bugünü ve
Yarını kitapları ile Yem Bitkileri, Zeytin Mektebi, Aronya, Narenciye Eğitim Günleri, Şeftali, Patates,
Avokado Yetiştiriciliği, Topraklı ve Topraksız Blueberry Yetiştiriciliği, Kümes Hayvanlarının
Beslenmesi, Salep Yetiştiriciliği Eğitimi, Süt Akademisi Eğitimi, Sebze Islah Akademisi, Tropik Meyve
Yetiştiriciliği, Tıbbi ve Aromatik Bitkilerin Tarımının Temel İlkeleri, Bitki Hastalık ve Zararlıları ile
Biyolojik Mücadele, Topraksız ve Topraklı Çilek Yetiştiriciliğinin Prensipleri, Bağcılık Eğitimi, Mavi
Tarım Eğitimi, Hayvan Barınaklarında Planlama İlkeleri, Uzaktan Algılama Akademisi, Bitki Besleme
ve Organik Gübreleme, Tarımda Markalaşma ve Coğrafi İşaretler, Arıların Gizemli Dünyası, Bal Arısı ve
Ürünleri, İklim Değişikliği Akademisi, Hassas Tarım Akademisi, Seralarda Planlama ve Otomasyon,
Örtü altı Domates Yetiştiriciliği ve Seralarda Çevre Kontrolü Ders Notlarının yer aldığı 15.000 sayfayı
aşkın ve yeni yayınlarla sürekli olarak güncellenen içerikler https://antalya.tarimorman.gov.tr/Duyuru/429/Yayinlarimiz adresinden ücretsiz ve şifresiz olarak
indirilebilir.